Моје име је Путин, Владимир Путин!

Очекује се да ће Данијел Крејг ускоро објавити да више неће наручивати вотка-мартини „промућкан, а не промешан“. Ко ће га наследити у улози најпознатијег тајног агента на великом платну?

Режисер Сем Мендез рекао је обожаваоцима да се спреме јер ће ускоро обелоданити велико изненађење, РТ је направио анкету о реалним, али и само хипотетички могућим кандидатима за улогу Џејмса Бонда.

Владимир Путин

На првом месту њихове анкете са убедљиво највише гласова је руски председник Владимир Путин.

„Борба не би требало да буде проблем за руског председника, који је врстан у џудоу, али је питање да ли може да савлада британски изговор“, наводи сајт.

Том Хидлстон

Британски глумац је наводно у разговорима са продуцентима, што га чини једним од највероватнијих кандидата.

Идрис Елба

Да ли је свет спреман за црног Бонда? Елба се дефинитивно нада, пошто је већ рекао да је заинтересован за улогу.

Доналд Трамп

Популарни руски сајт понудио је у анкети и Доналда Трампа, америчког милијардера и могућег кандидата Републиканске странке на предстојећим изборима.

„Да ли има Бондов приступ женама? Он сигурно мисли да је шармантан, али нисмо сигурни да ли је довољно фит за акционе сцене“, истиче РТ.

Леонардо Дикаприо

Један од најпопуларнијих глумаца данашњице свакако је добар кандидат за било коју улогу. „Згодан, углађен и софистициран. Ипак, његов успех као глумца га чини превеликим за франшизу“.

Џилијан Андерсон

Џејн Бонд је такође једна од могућности. А њу би можда могла да оживи Џилијан Андерсон. Њени обожаваоци истичу да је крајње време да филмски свет добије женског шпијуна и Бонд момци.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво