Еротска комедија „Кики, љубав је брза“ стиже у биоскопе

Комедија по угледу на Алмодоварове филмове стиже у биоскопе ове недеље – „Кики, љубав је брза“ је филм који је говори о љубави, сексу и паровима који покушавају да пробуде уснулу страст, победе незадовољство и задовоље фантазије.

Еротска комедија „Кики, љубав је брза“ стиже у биоскопе Еротска комедија „Кики, љубав је брза“ стиже у биоскопе

Пет прича о љубави и сексу одвијају се током једног топлог лета у Мадриду, када протагонисти открију чудне и необичне изворе сексуалног задовољства које је тешко изговорити – дакрифилија, елифилија, сомнофилија, харпаксофилија, полиаморија...

Табуи се разбијају један по један и узбуђени парови проналазе прожимајуће ослобођење, које не ускраћује ниједно задовољство у било ком облику.

Режију потписује Пако Леон, док главне улоге у филму имају Наталија Де Молина, Ана Кац, Белен Куеста и Луис Каљехо.

Еротичну комедију (фотографија изнад, извор: MegaCom FIlm) која распламасава страсти стиже у домаће биоскопе од 2. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво