За осмех на лицу, до 29. маја, задужен „Комеди фест“

Међународни фестивал филмске комедије „Комеди фест“, који се први пут одржава у Србији, почео је пројекцијом филма „Три мушкарца и онај четврти“ и трајаће пет дана у пет градова. На програму 50 остварења која враћају осмех на лице!

Пројекцијом филма Три мушкарца и онај четврти означен је почетак фестивала комедије, који се у организацији продуцентских кућа "Superstar Culture" и "Fame Solutions", одржава до 29. маја.

Први „Комеди фест“ носи слоган „Дани младости, радости и лудости“ јер је почео на некадашњи државни празник Дан младости и идеја је да врати људима осмех на лице и скрене пажњу са свих лоших вести и дешавања.

Током пет фестивалских дана, у девет програмских целина биће приказано 15 премијерних наслова и 35 реприза, у биоскопима у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Погдорици и Будви.

Као филмску ексклузиву, организатори су издвојили филмове Виски танго фокстрот, о новинарки која се присећа рата у Авганистану, затим шпански хит Кики, љубав је брза, те повратничку комедију са Хјуом Грантом Сценариста, затим Елвис и Никсон са Кевином Спејсијем, заснованом на премиси о сусрету певача и америчког председника, као и хрватску пародију на партизански филм Народни херој Љиљан Видић.

Гост фестивала је млади амерички глумац Паркер Јанг, домаћој публици познат из серије Стрела (Arrow), а сада који глуми у филму Три мушкарца и онај четврти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво