Џулијан Мур у љубавном троуглу

Романтична комедија „Мегин план“ у четвртак, 26. маја, стиже на редовне репертоаре наших биоскопа.

Џулијан Мур у љубавном троуглу Џулијан Мур у љубавном троуглу

Сценарио за филм и режију потписује америчка глумица, књижевница, редитељка и сценаристкиња Ребека Милер, на основу оригиналне приче Карен Риналди, а главне улоге су поверене Грети Гервиг, Џулијaн Мур и Итану Хоуку.

Мегин план није филм о првом сусрету и првој љубави, као ни класична прича о љубавном троуглу. Ово је прича о другој љубави у животу, преиспитивању и кајању жене која се борила за љубав туђег мужа.

Меги (глуми је Гервигова) жели бебу, али није у стању да одржи било какву везу дуже од шест месеци. Упушта се у везу са Џоном (Хоук), несрећно ожењеним интелектуалцем.

Њен младалачки ентузијазам одваја Џона од његове жене, доминантне данске критичарке Џорџет Норгард (Мурова).

Након једне ћерке и три године касније, Меги упада у дилему да ли је раздвојила сродне душе? Ако се све одвијало по њеном плану, зашто онда није срећна? Да ли када позајмиш мужа и после се предомислиш, да ли можеш да га вратиш? Какву врсту сплетке ће сада смислити?

Сазнајте од 26. маја у биоскопима широм Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво