Карте за премијеру филма „Икс-мен: Апокалипса“ у продаји!

Премијера дуго очекиваног три-де остварења „X-мен: Апокалипса“ заказана је за 19. мај у биоскопу „Синеплекс“ у „Ушћу“ у 20 часова. Карте су већ у продаји!

Икс-мен: Апокалипса приказује сукоб међу мутантима након што се први икад створени „икс-човек“ одлучи да се освети својим непријатељима.

Апокалипса окупља четири јахача: Сторм, Ејнџел, Псајлок и Магнета и са њима ће покушати да коначно „очисти“ свет од људи и слабих мутаната и тако створи нови светски поредак којим би владао.

Мистик, уз помоћ Професора икс и екипе младих икс-мена покушаће да их заустави и спасе човечанство од потпуног уништења.

Осим нових ликова, занимљиво је и то да се напокон у овом делу потврђује да је Магнето (Мајкл Фасбендер) у ствари отац Квиксилвера (Евана Петерса).

У последњем трејлеру који је изашао, Квксилвер саопштава Мистик (Џенифер Лоренс) „Магнето је мој отац“.

Али како ће на то утицати Апокалипса? Да ли ће се умешати у породичне везе?

Да ли је ово велики мотив за Квиксилвера да изађе из подрума своје мајке и покуша да пронађе свог оца и помогне му да схвати праве вредности?

Сазнаћемо 19. маја на премијери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи