„Буреку“ нису одолела браћа Трифуновић

У биоскопе стиже комедија „Бурек“, међународна копродукција коју је режирао Владимир Николић. Боје српске кинематографије бране Сергеј и Бранислав Трифуновић.

Осим што је ујединио браћу Трифуновић први пут у истом кадру, Бурек је окупио грчке, америчке и кипарске продуценте и глумце. Укусно јело, по свему судећи успешно брише границе, поништва размирице и повезује различите људе, различитих националности у срећним и несрећним околностима.

Комедија српског редитеља и сценаристе Владана Николића оригинално и духовито говори о економској кризи, али и евентуалној апокалипси.

„Дешава се подаље од Балкана на острву Кронос где је амерички милијардер који је приступио некој секти чуо да креће смак света и да ће само то острво бити спасено“, каже Сергеј Трифуновић.

Поред параноичног богаташа ту су и Грци, Енглези и два Србина, која су на путу за море доспела на погрешно место за одмор.

„Било нам је презабавно. И нама и целој екипи. У филму се види та предивна енергија. Направили смо дуовите ствари и људи јако добро реагују по свету. Ми смо браћа, волимо се и то се види на платну“, истакао је Бранислав Трифуновић.

После београдске, филм ће ускоро имати и њујоршку премијеру.

Браћа објашњавају да се ради о филму који поправља расположење и да је топла, људска прича.

За бурек на овим простима сви знају. После филма у коме је у функцији синтагме која спаја различитости, знаће се и шире.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи