РТС и РТРС потписале уговор о заједничком снимању „Сенки Балкана“

Генерални директори Радио-телевизије Србије и Радио-телевизије Републике Српске, и директор „Кобра филма“, потписали су у Бањалуци уговор о копродукцији игране ТВ серије под називом „Сенке Балкана“.

Серија, која ће се приказивати на програмима РТС-а и РТРС-а, узбудљиви је трилер, препун обрта и до сада непознатих историјских података, који осликава Европу у предворје догађаја који ће обележити 20. век.

Емитовање 11 епизода серије очекује се на пролеће 2017. године.

„РТС се нада пуном успеху, рачунајући на то шта је Бјела до сада радио, нама је драго што се у ту целу причу укључује и РТРС, ми смо увек отворени за сваку такву сарадњу, јер једноставно мислим да немамо сви сами довољно новаца за нове пројекте који су углавном јако скупи“, каже Драган Бујошевић, генерални директор РТС-а.

„РТРС је свој највећи интерес видела у томе да, првенствено два јавна сервиса сарађују на начин како то досада радимо, надамо се да ће та сарадња бити још успешнија, али и због имена Драгана Бјелогрлића и свега онога што стоји иза њега у претходном периоду, верујемо да ће ово, заиста, овај производ, да га тако назовем, доживети заиста велики успех“, додао је Драшко Милиновић, генерални директор РТРС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво