Премијера филма „Лоше комшије 2“ 18. маја

Наставак популарне комедије „Лоше комшије“ премијерно стиже пред српску публику 18. маја. Премијера остварења Николаса Столера биће одржана у биоскопу „Синеплекс“ у „Ушћу“.

Премијера филма „Лоше комшије 2“ 18. маја Премијера филма „Лоше комшије 2“ 18. маја

Звездама из првог дела приче о лошим комшијским односима, Сету Рогену, Зеку Ефрону и Роуз Берн, придружује се Клои Грац-Морец. Николас Столер поново потписује режију, а овог пута у фокусу су дешавања када се родитељска воља усмери против блискости сестринства.

Мек (Роген) и Кели Раднер (Берн) треба да добију друго дете и спремни су да направе коначни прелаз ка зрелом животу - да се преселе у предграђе.

Али таман кад су помислили да су повратили комшилук у своје руке и да је безбедно да продају кућу, схватају да се до њих доселило сестринство, које је још луђе од Тедија (Ефрон) и његовог братства.

Пошто им је досадио сексистички и рестриктивни школски систем, неуобичајене девојке из Капа Ну одлучиле су да отворе кућу у којој ће моћи да раде шта год пожеле.

Кад Шелби (Клои Грац-Морец) и њене сестре, Бет (Кирси Клемонс) и Нора (Бини Фелдстин), пронађу савршено место недалеко од кампуса, неће дозволити да их чињеница да се налази у мирној улици спречи да праве непоновљиве журке какве су правили и момци.

Приморани да се обрате за помоћ једином бившем комшији који има умеће да среди нове комшинице, Раднерови ће, уз помоћ најбољих пријатеља Џимија и Поле, довести харизматичног Тедија као своје тајно оружје.

„Нисмо размишљали о томе како да подигнемо наставак на виши ниво. То је оно у чему сви наставци подбаце. Размишљали смо о томе како да га развијемо. Нисмо хтели да направимо већу и моћнију верзију првог дела, хтели смо да истражимо шта је следеће што се дешава у животима ових људи", објаснио је Сет Роген.

Лоше комшије 2 биће на редовном репертоару домаћих биоскопа биће од 19. маја, најавио је дистрибутер „Тарамаунт“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи