Листа најисплативијих глумица

Наоми Вотс је прва на листи глумица које се највише исплати ангажовати. Иза ње су Џенифер Коноли и Рејчел Мекадамс. Међу првих десет су и Натали Портман, Мерил Стрип, Џенифер Анистон, Хали Бери, Кејт Бланшет, Ен Хатавеј и Хилари Свенк.

Прва на листи глумица које су најисплативије за холивудске студије је Аустралијанка Наоми Вотс - на сваки долар свог хонорара она послодавцу донесе 44 долара.

Наоми Вотс је своје место у Холивуду изборила пре свега улогом у филму "Булевар звезда" Дејвида Линча, за који је добила бројне награде које додељују удружења филмских критичара.

Глумила је главне улоге у биоскопском хиту "Кинг Конг", хорору "Прстен", трилеру "Међународна превара", а за улогу у филму "21 грам" била је номинована за Оскара.

Друго место на листи коју је објавио часопис "Форбс", заузела је Џенифер Конели, добитница Оскара за улогу у филму "Блистави ум".

Зеленоока лепотица каријеру је започела још као дете, епизодом у легендарном филму "Било једном у Америци" Серђа Леонеа, а последњи велики хит у којем је глумила је романтична комедија "Ти га просто не занимаш".

Канађанка Рејчел Мекадамс је на трећем месту. Љупка бринета освојила је публику улогом у романтичној драми "Бележница", а недавно је, уз Ерика Бану, глумила у филму "Жена путника кроз време" (The Time Traveler's Wife).

За децембар је заказана премијера филма "Шерлок Холмс" Гаја Ричија у којем, поред Роберта Даунија Јуниора и Џуда Лоуа, глуми и Рејчел Мекадамс. 

Холивудска звезда Мерил Стрип је на петом месту, упркос улози у хиту "Mamma Mia!".

Двострука добитница Оскара студију доноси 27 долара на сваки долар свог хонорара.

Међу десет „најисплативијих" су и Натали Портман, Џенифер Анистон, Хали Бери, Кејт Бланшет, Ен Хатавеј и још једна двострука оскаровка, Хилари Свенк.

„Форбс" ову листу саставља од 100 холивуских дива које су последњих пет година снимиле бар три филма, која су приказивана у најмање 500 бископа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво