Барбика као филмска звезда

Најављено снимање играног филма чија ће главна јунакиња бити Барбара Милисент Робертс, што је пуно име и презиме најпознатије лутке на свету. Још није одређен датум почетка снимања, а не помиње се ни име глумице која би могла да тумачи лик Барбике.

Лутка Барби, једна од најпродаванијих у свету, постаће филмска звезда, пошто ће о њој први пут бити снимљен играни филм.

"'Барбика' је најпознатија лутка у историји, јединствена културна икона у свету брендова", објаснио је директор студија Јуниверсал пикчерс Марк Шмагер разлоге за снимање филма.

"Барбика" је први пут представљена на сајму играчака у Њујорку 9. марта 1959. одине, а данас се продаје у преко 150 земаља.

Продуцент филма о чувеној лутки биће Лоренс Марк који је недавно био продуцент остварења "Џули и Џулија".

Тек треба да буду изабрани сценаристи филма за који, по Марковим речима, неће недостајати идеје пошто је лутка током година имала више од 120 занимања.

Протеклих година "Барбика" је ушла у свет моде па су њену одећу креирали најугледнији креатори.

Ова лутка је најпознатији бренд компаније "Мател". Има своју страницу на друштвеним сајтовима Фејсбук и Твитер, а на сајту за размену видео материјала Јутјуб има свој канал.

Још није одређен датум почетка снимања, а не помиње се ни која би глумица могла да тумачи лик Барбаре Милисент Робертс, што је Барбикино пуно име и презиме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво