"Секс и град" у осамдесетима

Радња наставка филма "Секс и град" смештена је у осамдесете године прошлог века, али се заплет филма чува у тајности. Ким Катрал (Саманта) демантује гласине о сукобима четири главне глумице.

Америчка глумица Ким Катрал најавила је на Филмском фестивалу у Торонту да публика може да очекује "пуно забаве" од новог филма "Секс и град", пише часопис Пипл.

Иако није ништа причала о заплету филма, који се држи у тајности, зна се да се радња догађа 1980-их, у време председника Роналда Регана.

"Било је невероватно забавно поново оживети дивљу и шашаву моду 1980-их", рекла је Ким Катрал (53).

"Апсолутно сам одушевљена нашим сасвим новим изгледом. Биле смо све толико различите да нисмо могле да престанемо да се дивимо својим имиџима".

Упркос упорним гласинама о сукобима и свађама четири глумице које су играле у серији и филму, Ким Катрал тврди да је све било у најбољем реду.

"Радити са њих три је веома лако. Седам година смо радили серију и први филм, а сада, две године касније, било је као повратак кући. Веома забавно. Изрека каже да човек никада не може да се врати кући, али са 'Сексом и градом' може", додала је Катралова.

Нови "Секс и град" у биоскопе стиже у мају 2010. године.

Иначе, филм се снима касније него што је планирано, а до одлагања је дошло јер екипа није добила дозволу да сними неке од сцена у Дубаију, у Уједињеним Арапским Емиратима.

Први део "Секса и града" снимљен је 2008. године, а његово приказивање широм света донело је зараду од преко 400 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво