"Падаће ћуфте" у октобру

Анимирани филм „Падаће ћуфте", трилер „Поларна ноћ" и докуменатарац "Michael Jackson's This Is It" током октобра у домаћим биоскопима.

Током октобра у српске биоскопе стићи ће холивудски трилер "Поларна ноћ", анимирани "Падаће ћуфте" и документарац "Michael Jackson's This Is It".

Како је најављено из дистрибутерске куће "Так", "Поларна ноћ" ("Whiteout"), адаптација истоименог стрипа са Кејт Бекингсејл у улози полицајке која истражује убиство три дана пред почетак мрачне поларне зиме на Антарктику, улази у светске биоскопе од 11. септембра, а у српске од 15. октобра.

Анимирана комедија "Падаће ћуфте" ("Cloudy With A Cance of Meatballs"), о проналазачу Флинту чија машине за претварање воде у храну изазива временске непогоде као што је торнадо шпагета и олуја ћуфти, стиже у светске биоскопе 18. септембра, а у српске 22. октобра.

Дистрибутерска кућа "Так" је најавила да ће, истовремено са светском премијером, и у Србији почети 29. октобра приказивање документарца Кенија Ортеге о припремама преминуле светске поп звезде Мајкла Џексона за несуђени низ опроштајних концерата у Лондону.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво