Заљубљеност као лек за тугу

Нови филм Џенифер Анистон је љубавна драма "Љубав се деси" у којој јој је партнер Арон Екхарт. Филм је прича о удовцу који тражи начине да се избори са тугом и помири се са смрћу супруге. Америчка премијера филма заказана је за 18. септембар.

Одбројавајући дане до премијере, 18. септембра, продуцентска кућа Универзал промовисала је нову романтичну драму "Љубав се деси", у којој главне улоге тумаче Џенифер Анистон и Арон Екхарт.

Екхарт је широј публици најпознатији по улогама у филмовима "Ерин Брокович" и "Мрачни витез", а 2006. године је награђен Златним глобусом за улогу у филму "Хвала што пушите".

Екхарт игра човека који је после смрти своје жене написао књигу о туговању. Књига постаје изузетно популарна и претвара га у својеврсног гуруа за самопомоћ.

Када дође на распродати семинар у Сијетлу, на којем треба да одржи предавање, упознаје цвећарку Елоиз (Џенифер Анистон) и заљубљује се у њу.

Све то га наводи да схвати да се још није помирио са смрћу супруге.

Ипак, дуги викенд са њом донеће му више утехе од свих мудрих савета, који говоре како се треба носити за губитком.

Џенифер Енистон је добила позамашан хонорар да би глумила у овом филму, за чије снимање је потрошено 18 милиона долара.

Екхарт је није познавао пре снимања филма, а када је упитан какав утисак је оставила на њега, одговорио је да га је изненадила њена стабилност, која није својствена некоме о коме се толико често говори у таблоидима.

Поред њих двоје, у филму глуме још и Мартин Шин, Ден Фоглер и Џуди Грир.

Грирова, која се прославила играјући најбоље пријатељице главних ликова у филмовима "Непланирано венчање" и "27 хаљина", каже да је ову улогу одиграла са великим одушевљењем.

"Одувек сам хтела да глумим Џенину другарицу", изјавила је Грирова.

Продуцент Скот Стабер тврди да је филм снимљен непретенциозно.

"Направили смо филм који је романтичан, а акценат је на ликовима, односно причи о стварним људима", објашњава Стабер.

С обзиром на филмографију Џенифер Анистон и популарност коју је стекла тумачећи лик Рејчел у "Пријатељима", треба очекивати да ће публика добро примити овај филм.

Уз то, ни Арону Екхарту нису стране улоге у романтичним филмовима. Тумачио је главну мушку улогу у драми "Опседнутост" са Гвинет Палтроу, и романтичној комедији "Без резервације" са Кетрин Зита-Џоунс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво