Два Херцогова филма на Мостри

"My son, my son, what have we done" Вернера Херцога је филм изненађења који комплетира листу остварења у трци за овогодишњег венецијанског Златног лава.

Немачки режисер Вернер Херцог може се похвалити са два филма у такмичарској селекцији овогодишње, 66. венецијанске Мостре.

Организатори су саопштили да је Херцогов "My son, my son, what have we done" (у слободном преводу "Сине мој, шта учинисмо") филм изненађења, који комплетира листу остварења у надметању за Златног лава на овогодишњем фестивалу у Венецији.

Немачки режисер је у петак представио филм "Bad Lieutenant: Port of call New Orleans", са Евом Мендес и Николасом Кејџом у главним улогама.

Филм "My son, my son..." је прича о Бреду Макаламу, глумцу који игра у једној грчкој трагедији и који у стварном животу чини исто што и у том комаду - убија своју мајку.

У филму играју Мајкл Шенон, Вилем Дафо, Клои Севињи и Удо Кир.

Организатори ће током фестивала који траје до 12. септембра, саопштити назив још једног филма изненађења, који ће бити приказан ван такмичарске селекције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво