"Лобо" у режији Гаја Ричија

После приче о Шерлоку Холмсу, Гај Ричи режираће филм по стрипу „Лобо", причу о антихероју, интергалактичком ловцу на главе.

Британски режисер Гај Ричи снимиће акциони филм "Лобо", који ће бити адаптација стрипа о ванземаљском плаћенику и ловцу на главе.

„Лобо" је један од релативно „новијих" стрипова издавачке куће Ди Си Комикс (DC Comics) - излази од осамдесетих година прошлог века, а током деведесетих Лобо је био један од најпопуларнијих ликова у свету стрипа.

Лобо је, заправо, антихерој, креиран као пародија стрип хероја, који се не устручавају од прекомерне примене насиља, као што су Вулверин или Панишер. Приче о њему су проткане нихилизмом, мрачним хумором и обиљем насиља.

Дон Пејн написао је сценарио за филм, који ће снимати студио Ворнер брос.

Првобитно је било планирано да филм режира Даг Лајман, познат по акционим блокбастерима „Господин и госпођа Смит", „Борнов идентитет" и „Скакач".

Међутим, продуцент филма Џоел Силвер, који већ десет година планира да Лобоа пренесе на велики екран, са Ричијем је сарађивао на филмовима „Рокен рола" и „Шерлок Холмс", па је желео да поново удружи снаге са британским редитељем.

Није прецизирано када ће почети снимање филма, нити за када је планирана премијера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи