Смех и романтика недељом увече

Романтична љубавна комедија "Оно као љубав" од недеље, 6. септембра, на Првом програму РТС-а. Прича прати три љубавна пара, повезана местом становања и омиљеним локалним кафићем. Поред сјајне глумачке екипе, међу епизодистима биће познати спортисти, музичари, водитељи.

Врхунска глумачка екипа, добра музика и љубав као тема обрађена на духовит начин биће, према речима редитеља Горчина Стојановића, довољан разлог да гледаоци недељом на Првом програму РТС-а гледају нову серију "Оно као љубав".

Романтична љубавна комедија ситуације, илити „ситком", прати животе три љубавна пара, повезана местом становања и омиљеним локалним кафићем.

Љубав повезује и ствара обрте у односим три пара. Један је у браку( Наташа Марковић и Љуба Бандовић), други пар је у дугогодишњој вези која би требало да се крунише браком (Бојана Стефановић и Никола Којо), а трећи пар је тек на прагу везе (Сергеј Трифуновић и Соња Колачарић).

Сергеј Трифуновић је у шали "упозорио" да ће серија бити "глупа, досадна али и духовита".

Трифуновић у серији игра Џонија, тридесетогодишњака, вечитог дечака који не верује у стално запослење, али зато верује у рокенрол, живи са бабом и чека својих пет минута.

У споредним улогама појављују се Весна Тривалић, Срђан Милетић, Бранка Петрић, Драган Николић, Даница Максимовић, Светлана Бојковић, Феђа Стојановић, Бранко Цвејић, Бранислав Трифуновић, Ђуза Стојиљковић, Драган Јовановић и Гордан Кичић.

Међу 70 епизодиста су и занимљиве личности из разних области јавног живота - водитељи, глумци, спортисти и музичари.

Тако ће се у серији појавити и тенисер Јанко Типсаревић, музичари Кемал Монтено, Масимо Савић, Звонимир Ђукић Ђуле, Срђан Гојковић Гиле и чланице групе "Бјути квинс", затим ТВ водитељи Душица Спасић, Ђорђе Мићић и Ђорђе Маричић, као и манекенка Јелена Трнинић.

Серија, за коју је сценарио написала Тања Илић, биће приказивана сваке недеље на Првом програму РТС-а, а први серијал има 20 епизода.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 02. сеп 2009, 21:22) - anony90 [нерегистровани]

ono kao ljubav

Mislim da ce biti super serija!