Читај ми!

Богиња стигла у Дрвенград!

Славна филмска глумица Моника Белучи стигла је на Мећавник у пратњи домаћина фестивала „Кустендорф“, редитеља Емира Кустурице, а дочекао ју је велики број новинарских екипа, посетилаца, учесника и гостију манифестације.

Звезда овогодишњег „Кустендорфа", италијанска глумица Моника Белучи, стигла је у Дрвенград у пратњи Емира Кустурице.

Славна глумица послужила се хлебом и сољу, као и ракијом, што је уобичајен начин дочека на Мећавнику, а, занимљиво је да у складу са политиком Фестивала није било ни црвеног тепиха нити гламурозних детаља.

„Све је дивно! Дивно је бити овде са вама! Хвала вам на гостопримству, дирнута сам топлим дочеком. Вратићу се ускоро", поручила је Моника.

Већ у 14 сати сниматељи и фото-репортери поставили су опрему иза конопца којим је ограђен простор предвиђен за паркирање аутомобила филмске звезде.

Гужва испред Цркве светог Саве почела је да се формира још раније. Да ли због лепог времена, викенда или доласка Белучијеве, Дрвенград је данас био најпосећенији од 16. јануара, то јест почетка овогодишњег издања фестивала.

Осим новинара, сниматеља и фоторепортера окупио се велики број грађана. Сви су са нестрпљењем очекивали да се лепа уметница појави, а информације о њеном слетању у Бањалуку и одласку за Вишеград мењале су се из минута у минут, па су се често могли чути различити подаци о времену стизања.

Моника је требало да стигне хеликоптером у Дрвенград око 14.30, међутим стигла је у џипом тек око 17 сати. 

Белучијева је данас посетила Бањалуку, где ју је примио председник Републике Српске Милорад Додик. Циљ посете је најава филма Љубав и рат, који ће бити сниман у Требињу ове године.

Једна од најлепших жена света, која тврди да се тако не осећа, нагласила је да јој снимање филма даје прилику да дуже борави у земљи, боље је упозна, као и људе и да је срећна због тога.

Моника Белучи, коју су поздравили и бројни грађани испред Палате председника РС, навела је да још није „средила прве утиске", а за свог домаћина, председника Милорада Додика, рекла да је шармантан и енергичан човек.

Додик је поручио да је велика част за Републику Српску да угости тако велику филмску звезду, али и директоре канског и мароканског фестивала.

Емир Кустурица је оценио да ће остварење, чије снимање почиње у мају, уз Моникино играње главне улоге бити прави погодак.

„Драго ми је што ће и председник Републике Српске подржати и снимање овог филма, као што је и до сада подржавао све што радим", навео је прослављени редитељ.

Осим домаћина, Монику Белучи су и у Бањалуци дочекале и бројне новинарске екипе, „нестрпљиве" да уживо виде славну глумицу.

Након сусрета са Додиком, Белучијева је хеликоптером отпутовала у Вишеград, где је обишла Андрићград, а затим се упутила ка Мокрој Гори.

Број коментара 53

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво