Хелен Мирен у "Брајтонској стени"

Оскаровка Хелен Мирен тумачиће једну од главних улога у филму „Брајтонска стена". Филм ће, према роману Грејема Грина, режирати Роуан Џофи. Поред Хелен Мирен, главне улоге тумаче и Пит Поселтвејт и Сем Рајли.

Енглеска глумица Хелен Мирен играће у филму који ће бити снимљен према роману "Брајтонска стена" Грејама Грина, пренео је Би-Би-Си њуз.

Оскаровка ће глумити уз Сема Рајлија, који ће тумачити главног јунака Пинкија Брауна, у причи смештеној у шездесете године прошлог века.

У једној од главних улога биће и Пит Поселтвејт, који је својевремено био номинован за Оскара за филм „У име оца", а обожаваоцима култног филма „Дежурни кривци" Брајана Сингера познат је по улози адвоката Кобајашија.

"Брајтонска стена", роман објављен 1938, говори о тинејџеру Пинкију који заводи младу конобарицу, чим сазна да је открила доказе о његовој умешаности у убиство.

Филм ће режирати Роуан Џофи, а снимање ће почети у октобру.

"Брајтонска стена" биће римејк остварења из 1947. у којем је главну улогу имао Ричард Атенборо.

Хелен Мирен (64) је три пута номинована за Оскара, а награду Америчке филмске академије коначно је освојила 2007, за улогу у филму "Краљица".

Добитница је и награда Еми, Златни глобус и БАФТА.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво