Читај ми!

Бог те видео, други пут!

Наставак фудбалских, али и емотивних авантура јунака филма „Монтевидео, Бог те видео“, домаћа публика може да погледа у виду серије, а прва епизода биће приказана већ 31. децембра. Остале епизоде биће на Првом програму РТС-а сваке недеље после Дневника.

У новогодишњој ноћи, 31. децембра, претпремијерно на Првом програму РТС-а биће приказана прва од девет нових епизода популарне телевизијске серије Монтевидео, Бог те видео. Под називом Пут за Монтевидео, нове епизоде почеће да се приказују од 13. јануара, недељом после Дневника.

Док снимање сцена за наставак филма Монтевидео, Бог те видео још траје, нова серија је готова. Ексклузивни материјал биће спона између првог и другог дела једног од најбољих и најгледанијих филмова у историји српске кинематографије.

Ту смо, као и у већ приказаним епизодама серије, пратили формирање националног фудбалског тима, а сада нас чека путовање возом од Београда, преко Хрватске, Аустрије, Швајцарске и Линхтенштајна до луке у Марсељу где су се јунаци фудбалске саге укрцали на прекоокеански брод до Монтевидеа.

„То ће деловати као да настављају да гледају серију коју су гледали, један логичан фини наставак авантура. То су све они исти јунаци које су заволели. Материјал и све ово што ће бити у ових девет епизода се ради само за серију и моћи ће да виде у Србији само гледаоци РТС-а", изјавио је редитељ Драган Бјелогрлић.

„Ми у овој години заиста спектакуларно почињемо једном великом серијом и новом продукцијом која нам враћа ликове које публика необично воли и ситуације у години у којој ће нам фудбал бити много мање значајан него ова серија", објаснио је Марко Новаковић, одговорни уредник Редакције драмског и домаћег серијског програма.

„Сада када погледам уназад мислим да оно чему се Тирке научио може да се дефинише као смирење, јер је схватио да не може он да држи живот у својим рукама", изјавио је глумац Милош Биковић.

Уз добро познате омиљене ликове, у новим епизодама и нови глумци. Гледаоци РТС-а имаће прилику да се, уочи нових прича о путовању за Уругвај, подсете и првих девет већ приказаних епизода Монтевидеа.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво