Кристијан Бејл у филму Теренса Малика

Овогодишњи добитник Златне палме, редитељ Теренс Малик за главног протагонисту свог наредног филма одабрао је Кристијана Бејла. Ко ће му бити партнерка, још није познато јер синеаста тек треба да се определи за једну од четири подједнако атрактивне и талентоване младе глумице.

Енглески глумац Кристијан Бејл играће у новом филму Теренса Малика, а четири глумице се надмећу за главну женску улогу, пренео је часопис Тотал филм.

Малик, чије је остварење Дрво живота (The Tree of Life) победио на овогодишњем фестивалу у Кану, тренутно завршава филм чији је радни наслов The Burial у којем играју Бен Афлек, Рејчел Мекадамс, Рејчел Вајс и Хавијер Бардем.

Филм је у фази постпродукције и у биоскопе би требало да стигне 2012. године.

За следећи пројекат, са Бејлом, Малик има импресивну листу кандидаткиња: Руни Мара позната по захтевној улози у америчкој адаптацији филма Девојка са тетоважом змаја, Миа Вашиковска аустралијска глумица најпознатија као Алиса у Бартоновој Алиси у земљи чуда, Клеманс Поези (француска глумица и манекенка) и Хејли Бенет (америчка певачица и глумица).

Малик и Бејл су раније заједно радили Нови свет, а 37-годишњи глумац познат је и по улогама у остварењима Артур, Мрачни витез, Бетмен почиње, У 3:10 за Јуму, Престиж, Механичар: плаћен да убија и Бекство у зору.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 21. авг 2011, 18:05) - anonymous [нерегистровани]

Srpski zet

Pa nedavno je izjavio da mu nije supruge Srbislave ili popularno Sibi nebi nikad postigao ovakav uspehi popularnost