Интерактивна изложба „ЗооМозгологија” у Бео Зоо Врту

Друштво за неуронауке Србије и Српско еволуционо друштво почетком јула отворили су изложбу „ЗооМозгологија” која ће трајати до 1. августа у Бео Зоо Врту.

Пројекат „ЗооМозгологија" има за циљ да посетиоце уведе у еволуциону неуробиологију представљањем нервних система и „суперчула" најинтересантнијих становника Бео Зоо врта.

Интерактивна изложба свим посетиоцима омогућава да се упознају са фантастичним светом неуронауке, еволуције и суперчула до 01. августа.

Сваког дана у 11 и 16 часова крећу организовани обиласци Бео Зоо Врта са водичем, а на мобилном телефону можете активирати апликацију која ће вам ову авантуру учинити још забавнијом.

„ЗооМозгологија"  је  билингвалан  пројекат,  те  је  целокупан  материјал  доступан  и  на  енглеском  језику. 

Изложба је и саставни део програма популаризације неуронаука поводом регионалног конгреса неуронаука (ФРМ2019) који ће се у јулу одржати у Београду, под покровитељством Европске федерације друштава за неуронауке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво