Kонференција "Ово је инжењеринг"

Тема "Ово је инжењеринг" овогодишње „MDS Net@Wоrk 2019“ конференције, која се недавно традиционално одржала у Београду, односила се на модерни инжењеринг. Koнференција је окупила велики број еминентних стручњака и предавача из Србије и региона.

"Говоримо о томе како је инжењеринг кроз свој развојни пут успео да трансформише привредна и пословна окружења и омогући им да се развијају у складу са актуелним тржишним трендовима", поручио је Благоје Јововић, испред главних организатора конференције.

Он каже да без озбиљног разумевања инжењеринга нема озбиљних резултата и жељене добити. Подизањем инжењеринга на виши ниво добијамо модеран приступ пословању на свим нивоима компаније.

Централне теме конференције биле су актуелна Cisco решења из области колаборационих технологија, бежичних мрежа, безбедности, Дата Центара, као и конкретних примера решавања пословних проблема.

Поред поменутих тема говорило се и о новим смерницама за управљање постојећим IT ресурсима, као и начинима на које је могуће унапредити исте уз оправдана улагања.

Готово сва предавања су истицала еволуцију инжењеринга, прилагођавања пословним окружењима, као и кључне моменте који су допринели да у последњих 20 година постане оно што IТ јесте - носилац комплетног развоја привреде.

Предавачи су упознали посетиоце конференције са технолошким новитетима указујући на њихове предности и лакоћу имплементирања.

Иновације и убрзани технолошки напредак, иако некада делују као научна фантастика, резултат су инжењеринга и људског развоја, на шта су предавачи покушали да укажу.

број коментара 0 Пошаљи коментар