Kонференција о безбедносним решењима

Друга по реду Комингова Секјурити конференција под називом "План А" одржана је у Београду. Циљ Конференције био је подизање свести менаџера домаћих и регионалних компанија о могућим последицама по пословање у случају лоше решених безбедносних тачака.

На Конференцији је наглашена основна порука, а то је да безбедност нема алтернативу. Већина предавања била је посвећена актуелним безбедносним проблемима и потенцијалним могућностима за њихова решавања.

Део Конференције је био резервисан за теме попут увођења ГДПР-а у пословна окружења, бекапа и архивирања података у пословним окружењима.

Битно је да предузећа у Србији разумеју претње које нас окружују и постају све софистицираније, пре свега због последица које могу да имају на само пословање.

"Секјурити је спрега између организације рада, пословних процедура, едукације и праћења рада и понашања свих учесника у организацији, па на крају и технологије која цео процес олакшава. Регулатива ГДПР-а, која нас обавезује да систематично водимо рачуна о безбедности личних података које прикупљемо и обрађујемо, један је од показатеља да безбедност више није ствар избора, већ инвестиција у интегритет на тржишту", изјавила је Kатарина Ђурић у име организатора Конференције.

Сви посетиоци Конференције имали су прилику да рад појединих безбедносних решења виде на делу, као и да чују предавање Небојше Јокића из МУП-а Републике Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи