Кампања „За мој блистави Београдˮ

У сусрет великом дану за Београд и Србију – дану када обележавамо ослобођење Београда, у току је кампања под називом „За мој блистави Београдˮ.

Удружење грађана „Јупитер", уз подршку АМС Осигурања, организоваће у току октобра и новембра кампању која треба да подигне еколошку свест грађана и подсети их на значај чувања градске средине. Градска материјална добра користимо заједно и зато је важно да их штитимо од ружења, прљања и уништавања. Кампања је усмерена на јачање свести о неповредивости личне и заједничке имовине ‒ када је у питању прљање и уништавање туђих фасада, паркова и споменика града.
Реализује се кроз више различитих активности, уз учешће великог броја волонтера и хонорарних сарадника. Уз постављање едукативних порука на аутобуским стајалиштима, едукативни материјал ће се делити и на трговима и парковима пред велике градске манифестације; биће организоване акције уклањања графита, делиће се брошуре и леци са слоганима пројекта „За жврљања и прљања нема оправдања".

Кроз посете основним и средњим школама у Београду, у оквиру трибина за ученике, предавачи ће подсетити тинејџере на значај чувања окружења и уживања у лепоти коју заједно стварамо и чувамо у акцији „За мој блистави град".
У току кампање планиране су и активности у оквиру Еко-феста у Београду.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво