Дани лепих уметности и мултимедија

Овог пролећа београдску културну сцену обележиће Дани лепих уметности и мултимедија, који се одржавају до 30. марта у Дому културе Студентски град.

У Дому културе Студентски град одржавају се Дани лепих уметности и мултимедија.

На интерактивном уметничком догађају, који су припремили студенти и професори Академије лепих уметности и мултимедија, посетиоце очекују представе, прослављени уметници, изложба, панел-дискусије, али и отварање новог позоришта студената АЛУМ-а ‒ „Портал".

Улаз на манифестацију је бесплатан током свих дана одржавања.

Посетиоци су на отварању могли да погледају представу „Бити ил' не бити", дипломско остварење студената у класи професора Божидара Ђуровића.

„Публика ће бити у прилици да види један прворазредни културни догађај. Одабрали смо 27. март за отварање Дана лепих уметности и мултимедија и студентског позоришта Портал управо зато што је то Светски дан позоришта" ‒ истиче редитељ Божидар Ђуровић, руководилац Департмана драмских уметности.

У наредним данима манифестације биће организована и панел-дискусија на тему „Судбина глумца у савременом добу", с истакнутим личностима из света уметности. Модератор ће бити  глумац Бранислав Лечић, професор АЛУМ-а.

На програму ће бити и представа „Виза", остварење студената у класи професорке Виде Огњеновић. Посетиоци ће имати прилику да погледају и колажни програм „А шта све глумац мора да зна?" у коме ће студенти АЛУМ-а показати своје глумачке вештине, као и изложбу одабраних радова студената Департмана визуелних уметности, чија ће поставка трајати до суботе, 1. априла.

Приредила Маја Стојановић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи