Прво место на међународном такмичењу у преговарању

Cтуденти докторских академских студија Филолошког факултета Универзитета у Београду, освојили прво место на међународном такмичењу у преговарању. Такмичење "Global Negotiation Conference" - GNC одржано jе на Универзитету у Берну у Швајцарскоj.

Тим студената Филолошког факултета Универзитета у Београду, у саставу Мина Марковић (студент мастер академских студија и вођа тима), Јелена Гледић и Милица Јелић Мариоков (студенти докторских академских студија), у периоду од 29. јуна до 1. јула учествовао је на међународном такмичењу у преговарању "Global Negotiation Conference" - GNC одржаном на Универзитету у Берну, у Швајцарској, где је освојио прво место.

Након осмочасовних преговора, жири је изабрао три најбоља тима за које је процењено да су имали највећи утицај на исход преговора.

Тим Универзитета у Београду заузео је прво место, тим Универзитета у Берну, освојио је друго, а тим Националног универзитета Аустралије, треће место.

Неки од угледних светских и европских универзитета чије су репрезентације узеле учешће на овом престижном такмичењу ове и претходних година јесу и ЕТХ у Цириху, Универзитет у Архусу, Универзитет у Грацу, Универзитет у Берну, Московски институт за физику и технологију, Универзитет у Лозани, Аустралијски национални универзитет, а 2016. године је први пут учествовао и тим који је представљао Европску комисију.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи