А шта могу Рамбо, Жика и Даница?

У првих шест емисија музичког серијала „Ја могу све“ упознавали смо вокалне и плесне могућности такмичара, пратили њихов напредак и навијали за своје фаворите. Чланови жирија су их саветовали, критиковали, хвалили и оцењивали, а од наредне емисије имаће још већу одговорност. Завршено је комплетирање менторских тимова.

Рамбо је ментор групе коју чине: Бети Ђорђевић, Кристина и Мира и Мира и Боле.

Даница предводи Бошка Дудварског, групу „До последњег даха“ и „Пахуљице“.

А код Жике су „Бенд и вокали“, Теодора Станковић и Сара и Борис.

„Мислим да ће ово бити један нови старт за емисију, а мени ће сигурно бити теже јер ћу морати сада да оцењујем и моје колеге - чланове жирија. Они ће наставити да оцењују нумере и бирају које иду даље, али неће моћи да оцењују своје такмичаре", каже председник жирија Константин Костјуков и најављује да ће од следеће епизоде бити веома строг.

Сви учесници ће са својим менторима наступити већ наредне недеље. Предстоје озбиљне припреме, а како ће се снаћи такмичари, али и Даница, Жика и Рамбо остаје да се види.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво