Тријумф Бориса без Саре!

Гласови млађе публике пресудили: извођач песме „Кад замиришу јорговани“ победник шесте емисије шоу-програма „Ја могу све“, Борис Суботић! Ово је и Сарина победа, поручио је Борис.

23.00 – Победник шесте емисије музичко-сценског спектакла Ја могу све Борис који је наступао без Саре!

22.50 – Награда коју је прошле недеље освојио као победник пете емисије, Бошко Дудварски поклонио Вртићу „Вила“.

22.49 – Рамбо је ментор тима који чине Бети Ђорђевић, Кристина и Мира и Мира и Боле, Даница предводи Бошка Дудварског, групу „До последњег даха“ и „Пахуљице“. Код Жике „Бенд и вокали“, Теодора Станковић и Сара и Борис. Сви учесници ће са својим менторима наступати већ следеће недеље!

22.39 – Сара због богиња остала код куће, па Борис о тешким данима и мирису Јоргована пева сам. И формално, Жика је ментор Борису и Сари. Укупно 44 бода.  

22.28 – Мира и Боле у ватреној кореографији на нумеру Циганка сам мала стекли наклоност Рамба који их је пожелео у свом тиму. Мира се захвалила плесом, Рамбо се спустио на колено пред њом. Толико је било црвенила, чаша, прича Жика, толико да нисам ни приметио када их је Рамбо одабрао. Збир оцена 38.  

22.17Русе косе цуро имаш карта из рукава групе „До последњег даха“. Пребогата је наша баштина, мислим да имамо толико лепих нота, а ово доказује да је то право, истакла је Даница. Не смем да се не сложим са Даницом, шали се председник Константин. За вечерас 40 бодова, сматра жири. 

22.05 - „Пахуљице" прекриле сцену уз тактове Ајде, Јано. Одушевиле су Даницу која их је изабрала за свој тим. Рамбо не зна ко би могао да одоли њиховом шарму: „Мислио сам да сам умро и отишао у рај“. Четрдесет бодова од жирија.  

21.58 – Студио на ногама! Кристина и Мира у ритму песме Нишка бања, топла вода. Требало вам је више времена, стручни суд Константина Костјукова. Оцена жирија 34 поена.

21.42 – Бети Ђорђевић до победе покушава да дође уз помоћ емотивне македонске нумере Зајди, зајди и акробаткиње. Само речи хвале за Бети. Она само може да буде одлична или врло добра, истакао је председник жирија. Овај шоу се зове Бети може све, поручио је Жика. Максималних 48 бодова! 

21.31За мене си ти, поручује Теодора. На сцени јој се придружио и један тигар. „Гледао сам Теодору како пати. Нумера можда и није за овај шоу“, каже Рамбо. Укупно 36 бодова.

21.25 – И водитељка шоу-програма Ја могу све открила свој „скривени“ таленат! Драгана Косјерина плеше уз Златни дан Бисере Велетанлић, помаже јој Иван Милеуснић. 

21.14 – Прошлонедељни победник Бошко Дудварски изводи нумеру Не куни ме, не ружи ме, мајко. Претерана гестикулација, сувишна патетика, сматра Рамбо, Даници и Жики се допало, Константину такође – 41 поен.    

20.59Едерлези и „Бенд и вокали“ за почетак шестог издања Ја могу све! Оцене за први наступ вечерас: од Рамба шест бодова, од Данице осам, од Жике 12 и од председника жирија осам. Лука и Ивана добили инструменте од продукције! 

Победник у петој емисији шоу-програма Ја могу све био је Бошко Дудварски, којем је у извођењу хита Hit the Road Jack помогла Бети Ђорђевић.

Из недеље у недељу такмичење је све напетије, јер су учесници све бољи, а жири све строжији.

Жика је до почетка шесте емисије одабрао „Бенд и вокале“ и Теодору Станковић. Даница је одабрала Бошка Дудварског и „До последњег даха“. Рамбо је у тим позвао Бети Ђорђевић, „Кристину и Миру“. Још вечерас чланови жирија имали су право да бирају такмичаре за своје тимове. Нераспоређени су били „Пахуљице“, Сара и Борис и Боле и Мира.

Почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике. До сада су, осим Дудварског, тијумфовали „Пахуљице“, Сара и Борис, Теодора и „Бенд и вокали“.

У свакој емисији, гласовима жирија и публике, бира се најбољи такмичар, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“.

Водитељка је Драгана Косјерина.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво