Како су Роберт Дауни Џуниор и Том Холанд доспели у „Повратак у будућност“

Обожаваоци филмског серијала „Повратак у будућност“ увек су се жестоко противили прављењу римејка. Због тога је клип у којем су Роберт Дауни Џуниор и Том Холанд као професор Браун и Марти Мекфлај направио хаос на интернету.

Мајкла Џ. Фокса и Кристофера Лојда у легендарним улогама Мартија и Дока Брауна заменили су Том Холанд и Роберт Дауни Џуниор. И настао је хаос.

Ипак, нема места паници, није снимљен римејк Повратка у будућност. Сценом из чувеног филма само се поиграо јутјубер EZRyderX47 уз помоћ тзв. дипфејка. У питању је технологија која омогућава да се у постојећем снимку актери замене неким другим.

Јутјубер EZRyderX47 у опису видео-клипа наводи да је користио софтвере DeepFaceLab и Hitfilm Express 13.

Клип демонстрира феноменалне могућности нових технологија, али је истовремено и доказ да је креирање лажних вести лакше него икада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво