Шест ствари које може дисплеј новог „рејзр“ телефона

„Моторола“ показује да је међу лидерима у иновацијама, а пример за ову тврдњу је свакако легендарни телефон на преклоп „рејзр“ који је компанија недавно представила у потпуно освеженој верзији.

Оригинални модел имао је спољни дисплеј на ком сте једним погледом могли да видите време и друге информације.

Ипак, много тога се променило доласком смартфона и корисници данас почињу да порепознају важност тога да је потребно да се с времена на време искључе из дигиталног света, али да у сваком тренутку и даље под својим прстима имају најважније информације када су им потребне.

Зато је „Моторолин" тим инжењера и тимова задужених за корисничко искуство развио потпуно нови тип дисплеја за модел „рејзр" који доноси додатну интерактивност и корисницима дозвољава да одговарају на нотификације и контролишу одређене функције чак и када је телефон затворен.

„Моторола рејзр" има 2.7-инчни ОЛЕД интерактивни Quick View предњи дисплеј – екран осетљив на додир који вам помаже да изађете на крај са свим нотификацијама, а да притом не морате да отварате телефон.

Као што је то био случај са спољним екраном на оригиналном „Моторола рејзр" моделу, дисплеј вам приказује најважније информације када је телефон затворен, али вам пружа и могућност да вршите интеракцију са њима на потпуно нове начине.

Погледајте, реагујте и наставите даље са својим обавезама

Quick View дисплеј вам дозвољава да видите све ваше нотификације и када је телефон преклопљен захваљујући посебној Peek Display технологији која је део посебних Мото искустава које компанијини телефони нуде.

Захваљујући Peek Display технологији, сада можете да видите најважнији део нотификација и апдејта, али исто тако можете и да их отворите како бисте видели њихов комплетан садржај или их угасили.

Захваљујући Quick View дисплеју можете да одговарате на поруке и мејлове када је телефон преклопљен, па чак и да користите главну камеру за видео позиве – без потребе да отварате телефон.

Плаћајте у покрету

„Моторола рејзр" телефон је опремљен НФЦ технологијом која вам дозвољава да ауторизујете мобилна плаћања уз помоћ Google pay сервиса док сте у покрету.Quick View дисплеј тако можете да користите како бисте лако обављали сва плаћања простим додиром екрана и без задржавања реда на каси.

Уживајте у омиљеним песмама

Сада можете да слушате музику и лако приступате свим потребним контролама чак и када је телефон затворен. Захваљујући Quick View екрану можете да промените песму без отварања телефона и улажења у команде медија плејера. Све што је потребно јесте да прстом пређете на горе преко иконице за медија плејер како бисте пустили, паузирали или променили одређену песму.

А захваљујући посебним Мото акцијама можете да подесите тастере за одређивање гласноће звука тако да уз помоћ њих мењате песме када је екран искључен.

Ухватите савршену фотографију

У „Мотороли" су се постарали да вас изузетно танак и компактан дизајн модела „рејзр" не спречава у прављењу савршених фотографија. Када је телефон преклопљен, можете да користите главну камеру телефона за селфије изузетног квалитета. Када желите да направите селфи, једноставно два пута окрените ваш зглоб на леву и десну страну како бисте аутоматски активирали камеру захваљујући Twist to Capture функцији која је део специјалних Мото акција.

Потом уз помоћ вашег осмеха можете да направите фотографију користећи Auto Smile Capture функцију, или за то користите тастере за подешавања гласноће звука.

Поред свих ових новитета, „Моторола рејзр" доноси и потпуно нов начин да ухватите најбољи селфи: Gesture Selfie.

Када камери покажете отворен длан, она ће аутоматски активирати одбројавање од две секунде и потом направити фотографију.

Quick View дисплеј је веома згодан и када правите фотографије са отвореним телефоном. Када подесите тајмер на интерном дисплеју, одбројавање можете да пратите и на спољном дисплеју, па тако особа коју сликате може тачно да зна када је тренутак да се намести у савршену позу.

А након што је слика забележена, можете да је видите и на спољном екрану како бисте одмах знали како је испала.

Још једна корисна опција спољног Quick View екрана јесте могућност да на њему пуштате анимације како бисте скренули пажњу особи коју сликате. Ово је посебно корисно када сликате децу, па чак и љубимце.

Потражите помоћ од Google асистента

Quick View дисплеј је дизајниран тако да савршено ради са Google асистентом како бисте увек добили помоћ која вам је потебна уз помоћ гласовних команди.

У сваком тренутку можете да причате са Google асистентом, па чак и када је телефон затворен.

Само кажите „OK Google" како бисте почели да издајете своје команде или постављате питања како бисте максимално искористили свог дигиталног асистента.

Савршено глатко и неометано пребацивање са једног екрана „Моторола рејзр" на други

Quick View и Flex View дисплеји су направљени како би вам заједно пружили невероватно просто и интуитивно искуство коришћења.

Сваки пут када вам је потребно више информација, или једноставно желите да садржај гледате на већем екрану, све што је потребно јесте да отворите телефон.

Све што сте гледали на Quick View екрану истог тренутка ће бити доступно и на великом Flex View дисплеју када отворите „Моторола рејзр".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво