Испробајте „Вајберову“ опцију „Иксплор“

Београд је претходних дана поново посетио Атанас Рајков, генерални директор развоја пословања компаније „Вајбер“ и открио које новитете и бројне нове погодности доноси ова платформа.

„За кориснике у Србији припремили смо занимљива изненађења која ће у великом мери олакшати начине на које се приступа различитим типовима садржаја. Веома је једноставно – у доњем делу апликације налази се Иксплор (Explore) опција унутар које се отвара каталог. Ту се практично једним кликом приступа тематски оријентисаним групама из различитих области – забаве, моде и спорта првенствено“, истакао је Рајков.

У Иксплор опцији могу се пронаћи тематске налепнице (стикери) које се, као и остатак садржаја, освежавају на недељном нивоу. 

Када је реч о приватности корисника и њиховој безбедности, код Вајбера нема неких битних промена.

„Током свог постојања никада нисмо имали ситуацију хаковања. Начин на који штитимо податке се до сада показао као безбеднији, ако не и најбезбеднији од свих сервиса за комуникацију. Не складиштимо податке. Поруке су енкриптоване. Информације се чувају искључиво унутар уређаја корисника, а не унутар некаквог клауда. У све већој мери користимо и технологије базиране на вештачкој интелигенцији, а како бисмо били сигурнији да се приватност корисника ни на који начин не може угрозити“, објаснио је Рајков.

За крај, генерални директор развоја пословања компаније „Вајбер“ изнео је своје мишљење због чега је Вајбер неприкосновена чет апликација на нашем поднебљу. 

„Долазим из суседне Бугарске и могу вам рећи да су људи на овим просторима веома сумњичави и опрезни по питању технологија. Како се Вајбер од самог почетка, то јест пре тачно девет година, показао поузданим и једноставним за коришћење, корисници су му временом остали верни“, наводи Рајков.

Реч је, како истиче, о првом бесплатном сервису који је спојио људе са различитих крајева света и омогућио једноставан начин комуникације. 

„Управо та чињеница да нам растући број корисника верује, мотивише нас да им у што већој мери изађемо у сусрет. Изнећу само један податак – у 2019. години нисмо имали ниједан забележен минут пада апликације. Сложићете се, стабилни смо, поуздани корисници нам оправдано верују“, закључио је Рајков.

За наредни период, челни људи „Вајбера“ планирају погодности и олакшице када је реч о онлајн плаћању па бисмо, у скоријој будућности, струју, режије и уплате на туђе банковне рачуне могли да обављамо управо преко Вајбер апликације. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво