„Хуавеј“ одржао прву "silent" презентацију на нашим просторима

Компанија „Хуавеј“ представила је нове уређаје који су део „Хуавеј екосистема“. Гости су имали прилику да кроз прву "silent" презентацију на овим просторима упознају четири нова уређаја – унапређену верзију "Huawei P30 Pro" телефона, "Huawei Nova 5T" паметни телефон, "Huawei Watch GT2" паметни сат и прве паметне, бежичне слушалице – "Huawei FreeBuds 3".

Како сви представљени уређаји поседују познати „Хуавеј“ процесор „Кирин“, управо он их је и представио, а међу бројним гостима нашли су се представници медија, познате личности и инфлуенсери.

Позната по иновативности и константној тежњи ка развоју и унапређивању, компанија „Хуавеј“ одлучила је да надмаши досадашња очекивања и постави нови стандард када је у питању презентација производа, али и покаже због чега се управо она налази међу глобалним лидерима у свету технологије.

Наиме, гости су целокупну презентацију слушали преко "Huawei FreeBuds" слушалица, чиме су по први пут гости једног оваквог догађаја добили прилику да директно тестирају уређај на самој премијери.

Том приликом гостима се обратила Данијела Јовановић, маркетинг директор компаније.

„Ми из компаније 'Хуавеј', трудимо се да увек идемо корак напред, будемо иновативни, а уједно и практични. Управо је то разлог због којег радимо на развоју 'Хуавеј екосистема', а прави доказ тога су уређаји које смо представили. Они су појединачно већ посебни, али су заједно готово изузетни јер ће свакодневницу наших корисника учинити продуктивнијом, елегантнијом, квалитетнијом. Поред одличних техничких карактеристика по којима је 'Хуавеј' препознат широм света, велику пажњу посветили смо дизајну као битној карактеристици за уређај од кога се не одвајамо и који је на неки начин постао мерило доброг укуса“, рекла је Јовановићева.

Како би забава била загарантована, ту је и неколико "experience" зона којим је компанија омогућила гостима да искусе начин на који функционише заједница уређаја који чине „Хуавеј екосистем“.

У "silent" зони посетиоци су могли да на јединствен начин тестирају како заједно функционишу Хуавеј паметни сат, прве паметне, бежичне слушалице и паметни телефон.

"Huawei Watch GT2" паметни сатови – два модела мушких и два модела женских, поред бројних фитнес опција, нуде могућност повезивања са паметним слушалицама и слушања музике, са посебном меморијом одвојеном управо за чување омиљених песама.

Захваљујући Кирин А1 чипсету сада можете да повежете "Huawei Watch GT2" и "Huawei FreeBuds 3" бежичне слушалице. Мушки модел сата може се користити и за обављање позива, што је још један, додатни бенефит. Ипак, и сат и слушалице функционишу савршено заједно са паметним телефонима.

То су гости могли и да испробају јер се уз сатове у "silent" зони нашао и "Huawei P30 Pro" у боји мистик блу, који такође покреће Кирин чипсет. Уз унапређења на камери као што су "SuperNight Selfie" опција – за још боље ноћне селфије, Хуаwеi Blog AI за монтирање видеа и "Super Portrait" режим, посетиоци су могли да забележе јединствени тренутак слушања омиљених песама преко сата у "silent" зони, инспирисаној силент дискотекама које су познате широм света.

Главно место у Турбо зони заузео је први Хуавеј флегшип телефон средњег ценовног ранга. Реч је о телефону "Huawei Nova 5Т" који поседује премијум чипсет Кирин 980, који уз унапређен „ГПУ Турбо 3.0“ процесор корисницима пружа јединствено искуство играња игрица на паметном телефону и тиме се издваја у односу на све досадашње Хуавеј паметне телефоне ове класе.

Оно што "Nova 5Т" такође чини јединственим уређајем у „Хуавеј екосистему“ јесте пет АI камера. Четири камере налазе се на полеђини, главна има 48 mp, док предња поседује 32 mp за савршене селфије, што су гости имали прилику и да испробају у „Селфи спот“ зони, одакле се поглед пружао на најлепши део Београда – Храм Светог Саве. На тај начин креирали су незаборавне успомене са прве "silent" презентације на овим просторима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво