„Моторола рејзр“ се вратио – да ли ће телефони на преклапање опет ући у моду

„Моторола“ је у Лондону представила нову верзију легендарног телефона „рејзр“. Најаве из компаније су изазвале велику пажњу широм света, а РТС је међу реткима имао прилику да проба „оживљени“ „рејзр“.

На тржишту мобилних телефона, где су сви почели да личе једни на друге, појавило се нешто што би могло да разбије монотонију.

„Моторола“ је одлучила да оживи свој легендарни модел „рејзр“, кога се многи сећају с веома позитивним ставом. Није мало оних којима је то био први телефон. Међутим, реч је о телефону за ново време.

„Имали смо на уму при дизајнирању овог уређаја и људе који су раније користили 'моторолу рејзр', неке далеке 2014, 15, 16. године, али, с обзиром на то да је ово најновија технологија, апсолутно је намењена младим људима који јуре за новим технологијама, којима није страно да се позабаве или поиграју са новим стварима, са новим идејама које долазе из ове индустрије“, наглашава Владимир Остојић из „Мотороле Србија“.

По чему је нови „рејзр“ другачији? По томе што када се отвори личи на било који други телефон с равним екраном, и нема никаквих знакова који би указивали да је реч о савитљивом дисплеју.

А када је преклопљен, идеалан је да стане у џеп. Притом, постоји спољни дисплеј преко којег можете да гледате нотификације, одговарате на позиве и све остало што је потребно да бисте остали у контакту.

У „Мотороли“ су веома поносни на дизајн телефона. Кажу да су имали идеју да створе нешто ново у тренутку када је тржиште то тражило. Да би постигли нови дизајн, морали су батерију да поделе на пола.

„Моторола рејзр“ има моћан Снапдрагон 710 процесор и шест гигабајта РАМ меморије. Дисплеј има 6,2 инча.

Љубитеље фотографије занимаће камера од 16 мегапиксела. Оно што је посебно интересантно, први пут можете урадити квалитетан селфи предњом камером када је телефон преклопљен.

Највећи адут овог телефона могло би да буде квалитетно корисничко искуство и када је телефон преклопљен и када није. Наравно, много је оних који воле да после разговора брзо преклопе телефон уз карактеристичан звук.

Уз телефон иду премијум слушалице као и турбо пуњач.

Почетак продаје у свету очекује се крајем године, а у Србији тек када оператери омогуће опцију е-сим картице.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво