Највећи „Гејмс-кон“ досад, јер „левеловати“ се мора!

„Гејмс-кон“ је највећи фестивал гејминга и поп културе у региону и ове године улази у своју четврту сезону. Од 6. до 8. децембра кроз хале 1, 1а и 2 Београдског сајма, продефиловаће најбољи гејмери из региона, а у плану су и наступи најпознатијих гејмплеј јутјубера, као и других звезда поп-културе.

На једном месту окупиће се љубитељи свих врста игара – од виртуелне реалности, преко пи-си гејминга и конзола, све до традиционалних друштвених игара, као и обожавалаца стрипа и фантаси франшиза.

Са преко 40.000 људи у просеку, током три дана фестивала претходних година, „Гејмс-кон“ је понео епитет највећег регионалног фестивала видео-игара.

Под слоганом #LevelovatiSeMora, „Гејмс-кон“ представља најновије светске гејминг хитове, технолошке иновације и турнире са бројним вредним наградама.

Љубитељи пи-си игара и конзола ће моћи да се опробају у турнирима у најпопуларнијим играма као што су Лол (Leage of Legends), ДОТА (Dota), Ворхемер (Warhammer), ВоВ (World of Warcraft), ФИФА, ПЕС (Pro Evolution Soccer), НБА...

За оне који нису баш нису добацили до турнирског нивоа, ето прилике да погледају најбоље играче из региона и можда покупе нове тактике и подигну своју игру на виши ниво. Све информације о турнирима и програму можете пронаћи на сајту „Гејмс-кона“ као и на званичној Фејсбук и Инстаграм страници фестивала.

Своје место под „Гејмс-кон“ сунцем традиционално налазе и косплејери (људи који се облаче као њихови омиљени ликови из игара), затим заљубљеници у историјско мачевање, пајнтбол ентузијасти као и бројни борд гејмери чија заједница из године у годину све више расте.

Продаја улазница за „Гејмс-кон“ почиње од 4. новембра на продајним местима „Гигстикса“. Цена једнодневне карте је 500 динара у претпродаји (600 на дан Фестивала), а тродневни комплет ће се продавати по цени од 900 динара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара