Нова „галакси ноут“ серија стигла у Србију

Само две недеље након светске премијере у Њујорку, компанија „Самсунг“ представила је „галакси ноут 10“ и „ноут 10+“ серију паметних телефона у Београду.

Нова „галакси ноут 10“ серија, дизајнирана је да задовољи потребе најзахтевнијих пословних корисника, као и креативаца, омогућавајући им да достигну свој максимум у свакодневним изазовима.

Врхунски, награђивани „дајнемик АМОЛЕД дисплеј“, камера професионалног ранга, побољшана „Ес оловка“ (S pen), супер брзо пуњење и невероватна конективност уређаја гарантују корисницима да ће бити на висини задатка, било да хватају белешке на пословном састанку, монтирају креативни видео-снимак или једноставно претражују интернет.

„Од свог настанка, ноут серија важи за симбол врхунских перформанси, са уређајима који су одувек корисницима нудили све што им је потребно да постигну своје циљеве, али оду и корак даље. 'Галакси ноут 10' и 'ноут 10+' настављају ову традицију предвођења иновација на пољу паметних телефона, пружајући корисницима никад раније виђене могућности, уз нове функције које је 'Самсунг' имплементирао у 'Ес оловку', камеру професионалног ранга и сјајну конективност са другим уређајима, за потпуни доживљај и аутентично галакси искуство“, изјавио је Милан Вујовић, директор одељења за маркетинг и корпоративну комуникацију, компаније „Самсунг електроникс“.

„Галакси ноут 10“ и „ноут 10+“ садрже најнапреднији спој хардвера и софтвера међу данашњим паметним телефонима, доносећи највећи и најквалитетнији „дајнемик АМОЛЕД“ екран са ХДР10+ сертификатом и динамичким пресликавањем тонова, који чини да фотографије и видео-материјали буду светлији него на претходним „ноут“ уређајима и да садрже невероватан, широк спектар боја.

Камера нових „галакси ноут 10“ уређаја корисницима пружа прилику да праве снимке професионалног квалитета, без потребе да са собом носе било какву додатну опрему. Видео едитор омогућава монтирање снимака уз помоћ „Ес оловке“, тако да уместо да стално кликћу како би прегледали и мењали снимак, корисници могу прецизно да одаберу тачан тренутак који желе да исеку.

Софтверске иновације које нова „галакси ноут 10“ серија доноси, пословним корисницима даје још већи степен контроле над њиховим пројектима, уз повећану продуктивност и ефикасност. „Галакси ноут 10“ доноси моћну иновацију уз помоћ редизајниране „Ес оловке“. Корисници могу да хватају белешке и да аутоматски пребацују свој рукопис у дигитални текст уз помоћ Самсунг ноутс апликације, као и да га експортују у читав низ формата, укључујући Мајкрософт ворд.

„Галакси ноут 10“ интегрише везу са Виндоусом директно у Квик панел апликацији. Једним кликом, корисници могу да се повежу са њиховим Виндоус 10 рачунаром. Тамо могу видети нотификације, слати и примати поруке и прегледати фотографије без гледања у телефон, у складу са потребама савремених потрошача који трагају за неометаним и неограниченим искуством конективности између њихових уређаја.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 26. авг 2019, 08:39) - anonymous [нерегистровани]

Dzabe reklama

Ili mozda placena?

(недеља, 25. авг 2019, 12:26) - anonymous [нерегистровани]

Neke i zanima

Zanima one koji imaju para da ih kupe, ovi ostali mogu samo da budu namrgodjeni.

(петак, 23. авг 2019, 15:40) - anonymous [нерегистровани]

A koga je to briga?

Zaista koga interesuju ovakve pomodarske i dokolicarske stvari ?

(петак, 23. авг 2019, 15:35) - anonymous [нерегистровани]

„галакси ноут“

E bas te smjesni. Ali sve je bolje nego englecizmi...pozdrav iz Kanade.