Председник Хонора: Уз младе људе без обзира на све

Председник "Хувајевог" бренда Хонор Џорџ Жао рекао је на конференцији у Лондону да је Хонор растао са младима и подржавао младе и њихове таленте без обзира на све. На конференцији је представљен модел "хонор 20 про" а то је прва конференција неког бренда компаније "Хуавеј" након што је "Гугл" одлучио да суспендује тој компанији лиценцу за "Андроид".

Конферениција у Лонодну изазвала је велико интересовање новинара и јавности, јавља извештач РТС-а. 

Председник Хонора Џорџ Жао рекао је да је Хонор бренд за младе и да је растао заједно са младима и подржавао њихове таленте. 

Истакао је да зна да милиони младих људи гледају данашњи догађај. 

Представио је и новог амбасадора Хонора фудбалера Деле Алија.

Иако је најновији развој ситуације између "Гугла" и "Хуавеја" повећао интересовање за конференцију у Лонодну, бачена је сенка на одличне карактеристике телефона "хонор 20 про". Реч је о телефону средње класе у који компанија полаже велике наде на тржишту. 

На конференцији није поменуто на ком оперативном систему ће радити телефон али се на изложеним моделима може видети да је инсталиран Андроид 9, јавља извештач РТС-а.

Јуче је амерички "Гугл" суспендовао лиценцу компанији "Хуавеј".

Међутим, данас су из Министарства за трговину САД саопштили да су издали лиценце у трајању од 90 дана, компанијама које се баве мобилном телефонијом и интернет провајдингом за рад са "Хуавејием", како би се постојеће онлајн мреже одржале и да би се корисници заштитили од безбедносних ризика, преноси "CNBC".

Званички Пекинг подржао "Хуавеј" "у борби за легитимна права и интересе".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво