Јавни конкурс за средњошколце „Влогоритам“

Средњошколци којима се понекад заврти у глави од количине брзих, и често непотребних, информација које свакодневно сазнају путем интернета, могу да успоре и ухвате добар ритам, „Влогоритам“!

Школска редакција РТС-а у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација покренула је јавни конкурс за средњошколце Влогоритам, као један од пројеката у оквиру вишегодишње кампање „Безбедност деце на интернету“. Задатак је снимање влога на тему „Могућности и опасности интернета“.

За конкурс „Влогоритам“ тражимо средњошколске ауторе који ће нам рећи своје мишљење, испричати искуства или дати савете о могућностима које нуди интернет, али и опасностима са којима се млади могу сусрести на мрежи.

За потребе овог јавног конкурса, РТС ће отворити посебну интернет платформу на којој ће бити објављени сви прикладни влогови, и тим путем ће публика моћи да гласа за своје фаворите.

Аутори најбољег влога по гласовима публике, као и аутори најбољег влога по одлуци стручног жирија конкурса, добиће прилику да постану сарадници серије Промаја Редакције школског програма Радио-телевизије Србије.

Рок за слање влогова је 1. јун 2019. године, а резултати ће бити објављени 15. јуна 2019. године. За више информација погледајте пропозиције конкурса „Влогоритам“.

број коментара 0 Пошаљи коментар