Јавни конкурс за средњошколце „Влогоритам“

Средњошколци којима се понекад заврти у глави од количине брзих, и често непотребних, информација које свакодневно сазнају путем интернета, могу да успоре и ухвате добар ритам, „Влогоритам“!

Школска редакција РТС-а у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација покренула је јавни конкурс за средњошколце Влогоритам, као један од пројеката у оквиру вишегодишње кампање „Безбедност деце на интернету“. Задатак је снимање влога на тему „Могућности и опасности интернета“.

За конкурс „Влогоритам“ тражимо средњошколске ауторе који ће нам рећи своје мишљење, испричати искуства или дати савете о могућностима које нуди интернет, али и опасностима са којима се млади могу сусрести на мрежи.

За потребе овог јавног конкурса, РТС ће отворити посебну интернет платформу на којој ће бити објављени сви прикладни влогови, и тим путем ће публика моћи да гласа за своје фаворите.

Аутори најбољег влога по гласовима публике, као и аутори најбољег влога по одлуци стручног жирија конкурса, добиће прилику да постану сарадници серије Промаја Редакције школског програма Радио-телевизије Србије.

Рок за слање влогова је 1. јун 2019. године, а резултати ће бити објављени 15. јуна 2019. године. За више информација погледајте пропозиције конкурса „Влогоритам“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво