„Епл“ у телефоне „доводи“ часописе, видео-игре, свој ТВ програм...

Корисницима „Еплових“ уређаја, захваљујући сервисима „Епл њуз плус“, „Епл кард“, „Аркејд“, „Епл ТВ канали“ биће доступно више од 300 магазина, невероватна паметна платна картица, стотине хиљада видео-игара, жељени телевизијски програм. Ипак, навише наде технолошки гигант полаже у „Епл ТВ плус“, сервис који је окупио најкреативније ауторе ТВ програма од Опре Винфри, преко Џенифер Анистон и Рис Видерспун, до популарних кантаутора који ће открити своје животне приче.

„Епл“ у телефоне „доводи“ часописе, видео-игре, свој ТВ програм... „Епл“ у телефоне „доводи“ часописе, видео-игре, свој ТВ програм...

Технолошки гигант „Епл“ представио је скуп сервиса који ће променити све(т). У сали „Стив Џобс“, у седишту „Епла“ у Калифорнији, Тим Кук започео је причу о новитетима говорећи о вестима и начину на који долазимо до њих.

Жеља у компанији је била да својим корисницима у једном пакету приближе моду, забаву, вести и политику, приче о здрављу, путовањима, храни...

„Епл њуз је место где стижу вести, али искључиво од проверених извора. Пет милијарди прочитаних текстова чини Епл њуз апликацију број један у својој категорији“, објашњава Кук.

„Магазине доводимо у нашу понуду у оквиру сервиса Епл њуз плус (Apple News +)“, најавио је Кук истакавши да ће корисници ту моћи да пронађу све из трафика – од прича о моди, спорту, сјајних интервјуа, вести из области науке... Да би дошли до тога корисници само треба да додирну екран. 

Ова могућност биће доступна у САД и Канади, а стиже и у Европу – најпре Велику Британију.

Готовина одавно није интересантна за кориснике Епл пеја (Apple Pay). Новитет, Епл картица (Apple Card) „живи“ у апликацији Wallet App и може да води рачуна о лимитима и планирању плаћања. У САД стиже током лета.

„Епл“ није заборавио ни љубитеље видео-игара. За њих је брижљиво припреман сервис са 300.000 игара – Епл аркејд намењен је „мобилним телефонима, десктоп рачунарима, целој дневној соби“.

Аркејд стиже на јесен и биће доступан у више од 150 земаља.

Када је у питању ТВ понуда, амерички технолошки гигант спремио је праву посластицу. Сервис Епл ТВ канали пружа могућност плаћања само оног ТВ садржаја који корисник жели, све је у једној апликацији, онлајн или не, ту је садржа по захтеву, реклама нема, а претплата важи за целу породицу.

Међутим, то није све што су у „Еплу“ смислили када је реч о телевизији. Да би свет био боље место, каже Кук, осмислили смо место за најбоље приче – Епл ТВ плус (Apple TV +). 

Биће ту свега почев од документараца, преко комедија, до дечјег програма. Рис Видерспун и Џенифер Анистон водиће гледаоце кроз The Morning Show, Џејсон Момоа и Алфри Вудард играће у узбудљивој серији...

Епл ТВ плус стиже на јесен, сви садржаји моћи ће да се гледају онлајн или да се даунлоудују, сервис ће бити доступан у више од 100 земаља. „Епловој“ платформи придружила се и Опра Винфри.

Иако нико није веровао да ће представљање протећи без иједног новог апарата, „Епл“ је изненадио љубитеље новитета и овог пута прескочио нове „играчке за одрасле“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се