„Епл“ у телефоне „доводи“ часописе, видео-игре, свој ТВ програм...

Корисницима „Еплових“ уређаја, захваљујући сервисима „Епл њуз плус“, „Епл кард“, „Аркејд“, „Епл ТВ канали“ биће доступно више од 300 магазина, невероватна паметна платна картица, стотине хиљада видео-игара, жељени телевизијски програм. Ипак, навише наде технолошки гигант полаже у „Епл ТВ плус“, сервис који је окупио најкреативније ауторе ТВ програма од Опре Винфри, преко Џенифер Анистон и Рис Видерспун, до популарних кантаутора који ће открити своје животне приче.

Технолошки гигант „Епл“ представио је скуп сервиса који ће променити све(т). У сали „Стив Џобс“, у седишту „Епла“ у Калифорнији, Тим Кук започео је причу о новитетима говорећи о вестима и начину на који долазимо до њих.

Жеља у компанији је била да својим корисницима у једном пакету приближе моду, забаву, вести и политику, приче о здрављу, путовањима, храни...

„Епл њуз је место где стижу вести, али искључиво од проверених извора. Пет милијарди прочитаних текстова чини Епл њуз апликацију број један у својој категорији“, објашњава Кук.

„Магазине доводимо у нашу понуду у оквиру сервиса Епл њуз плус (Apple News +)“, најавио је Кук истакавши да ће корисници ту моћи да пронађу све из трафика – од прича о моди, спорту, сјајних интервјуа, вести из области науке... Да би дошли до тога корисници само треба да додирну екран. 

Ова могућност биће доступна у САД и Канади, а стиже и у Европу – најпре Велику Британију.

Готовина одавно није интересантна за кориснике Епл пеја (Apple Pay). Новитет, Епл картица (Apple Card) „живи“ у апликацији Wallet App и може да води рачуна о лимитима и планирању плаћања. У САД стиже током лета.

„Епл“ није заборавио ни љубитеље видео-игара. За њих је брижљиво припреман сервис са 300.000 игара – Епл аркејд намењен је „мобилним телефонима, десктоп рачунарима, целој дневној соби“.

Аркејд стиже на јесен и биће доступан у више од 150 земаља.

Када је у питању ТВ понуда, амерички технолошки гигант спремио је праву посластицу. Сервис Епл ТВ канали пружа могућност плаћања само оног ТВ садржаја који корисник жели, све је у једној апликацији, онлајн или не, ту је садржа по захтеву, реклама нема, а претплата важи за целу породицу.

Међутим, то није све што су у „Еплу“ смислили када је реч о телевизији. Да би свет био боље место, каже Кук, осмислили смо место за најбоље приче – Епл ТВ плус (Apple TV +). 

Биће ту свега почев од документараца, преко комедија, до дечјег програма. Рис Видерспун и Џенифер Анистон водиће гледаоце кроз The Morning Show, Џејсон Момоа и Алфри Вудард играће у узбудљивој серији...

Епл ТВ плус стиже на јесен, сви садржаји моћи ће да се гледају онлајн или да се даунлоудују, сервис ће бити доступан у више од 100 земаља. „Епловој“ платформи придружила се и Опра Винфри.

Иако нико није веровао да ће представљање протећи без иједног новог апарата, „Епл“ је изненадио љубитеље новитета и овог пута прескочио нове „играчке за одрасле“.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 26. мар 2019, 08:53) - anonymous [нерегистровани]

Све имају

Све имају али још немају USB конектор који је апсолутни стандард за сву електронику. Разлог је наравно јасан, да би зарадили на својим конекторима. Што бих куповао уређај који нема ни USB конектор?

(понедељак, 25. мар 2019, 23:35) - anonymous [нерегистровани]

Твоје је само да платиш

Наплатили све што је бесплатно

(понедељак, 25. мар 2019, 17:07) - anonymous [нерегистровани]

Da pogodim ?

Zatvaraju firmu ? Bilo bi lepo da nas na taj nacin usrece, sirom Planete !