Београд на „Вајберовим“ стикерима

Ђаци Школе за дизајн на Дедињу израдиће нове стикере са мотивима Београда, а Град Београд ће донирати потребну опрему за реализацију пројекта, најавио је члан Градског већа Драгомир Петронијевић.

Договорено је да ђаци осмисле нове стикере за јавни чет Београда, који Град Београд користи за лакшу комуникацију са грађанима, објаснио је Петронијевић.

Како је рекао члан Градског већа, младима се на овај начин даје шанса да раде за свој град, а пројекат подразумева и консултације са стручњацима из „Вајбера“, који се баве стикерима, а отвара могућност да се најбољи међу њима касније и запосле. 

Награду та овај труд и посао од 500.000 динара доделиће Секретаријат за образовање и дечју заштиту, а новац ће бити употребљен за набавку додатне школске опреме.

Петронијевић је подсетио да је овакав ангажнам најава „Академије предузетништва“ која ће кроз канцеларије за предузетништво, ускоро бити формирана у свим средњим стручним школама у Београду. Тиме ће се остварити директна комуникација са будућим предузетницима.

Директорка Школе за дизајн Весна Прцовић рекла је да је реч о наставку сарадње са Градом Београдом и Секретаријатом за образовање и дечју заштиту, оценивши да су такви пројекти драгоцени, јер ученици стичу потребно искуство које им може помоћи да се после завршетка школе лакше прикључе професионалним тимовима за дизајн.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво