Конференција е-Сигурност одржава се по трећи пут

Након две успешне међународне конференције на тему ИТ безбедности и заштите информација, Удружење е-Сигурност најављује организацију своје треће eSecurity конференције, која се одржава од 3. до 5. априла 2019. године у хотелу Холидеј Ин у Београду.

Међународна е-Сигурност конференција из године у годину прати трендове у области информационе безбедности у оквиру финансијских институција, телекомуникационих компанија, енергетског сектора.

Посебна предавања биће посвећена управљању безбедношћу информационог система, стандардима и регулативама, безбедности мобилних уређаја и интернет ствари (ИоТ), затим безбедности платних картица, електронског и мобилног плаћања, криптографији и блокчејн технологији.

На конференцији ће бити речи и о социјалном инжењерингу, фишинг нападима и неизбежним рансомвер претњама.

Наши пријатељи ће говорити и о темама које долазе након проблема, о дигиталној форензици, системима за опоравак података и резервним копијама.

Конференцију прате радионице и хендс-он тренинзи на тему етичког хаковања и дигиталне форензике.

Радионице су намењене онима који желе да виде шта их и како их напада и шта им може помоћи да детектују нападе и спрече ширење.

Посетиоци конференције су ИТ менаџери, менаџери информационе безбедности, стручњаци у области сајбер криминала и дигиталне форензике, као и многи други заинтересовани за трендове и практичне савете у вези са заштитом информационих система.

Више информација о првој и другој конференцији Удружења е-Сигурност можете да видите на званичном сајту конференције, а информације о учесничким пакетима можете наћи на овом линку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво