Изазов на друштвеним мрежама који је залудео планету

У протеклих неколико дана свет је залуђен новим изазовом на друштвеним мрежама под називом "10 Year Challenge". У овој игри учествују планетарно популарни музичари, глумци и политичари, али и локално познате личности појединих земаља.

Своју популарност у протеклом периоду изазов 10 Year Challenge примарно је стекао на Инстаграму и Твитеру, али се такође полако шири и на Фејсбук.

Овај изазов се састоји у томе да корисници поставе своју фотографију која је настала пре десет година на неку од друштвених мрежа, а велики број учесника у игри се одлучује да на пример, поред своје фотографије из 2009. године постави и неку недавно насталу фотографију.

Ово, међутим, желе да искористе и активисти за заштиту природе како би показали колико се планета Земља променила у последњих десет година.

Година је почела лошим вестима о климатским променама с обзиром на то да је протекла година била година у којој су океани били најтоплији, а и лед на Антарктику се топи брже него раније.

Бројне странице и друштвене мреже су преплавиле фотографије планете Земље пре десет година и сада активисти желе скренути пажњу јавности да је промена хитно потребна, преноси портал Кликс.

Већина фотографија приказује топљење леда и загревање Земљиних полова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво