Фејсбук успоставља партнерство са Httpool-ом да би подржао компаније на Балкану

Компанија "Httpool" постала је званични „Фејсбук“ риселер партнер на Балкану, укључујући Србију, Бугарску, Хрватску и Словенију. „Фејсбук“ ово дугорочно партнерство види као прилику да помогне локалним агенцијама и оглашивачима у досезању шире публике и укључивању у квалитетнију комуникацију са корисницима, чиме се унапређују и потенцијали локалних компанија.

Фејсбук успоставља партнерство са Httpool-ом да би подржао компаније на Балкану Фејсбук успоставља партнерство са Httpool-ом да би подржао компаније на Балкану

Као нови „Фејсбуков“ званични партнер за продају огласног простора, "Httpool" пружаће подршку, знање и стручност локалним компанијама и помоћи им у креирању успешних маркетиншких стратегија за Фејсбук, Инстаграм, Фејсбук месинџер и Ватсап. Циљ ове сарадње је успостављање локалне подршке за оглашиваче на Балкану коју обезбеђује партнер који има снажну позицију, искуство и доказану стручност у региону.

„Наш риселер програм створили смо за регион Балкана, где 'Фејсбук' није физички присутан, како би оглашивачима у региону постало доступно наше знање и стручност. Данас смо узбуђени јер је то корак даље у подизању квалитета пословања у овом региону“, рекао је Роберт Беднарски, кантри директор компаније „Фејсбук“.

„Ово партнерство представља још један доказ 'Httpool'-ове водеће позиције у региону. Узбуђени смо што ћемо асистирати 'Фејсбуку' у представљању најновијих огласних решења у Србији и региону, као и због прилике да брендовима и агенцијама пружимо непосредну подршку уз највиши ниво стручности“, објаснио је Раде Тричковић регионални директор компаније "Httpool".

Партнерство ће региону учинити доступним најбоље „Фејсбукових“ праксе, тренинге, технике развоја стратегија, као и локалне опције плаћања, уз помоћ доказано успешних "Httpool"-ових оперативних процеса за оглашавање. Агенције ће имати додатну корист од тимских тренинга, директну подршку у вези са регулаторним питањима о оглашавању итд.

„Оглашивачи у региону користе Фејсбук и Инстаграм да се повежу са својом публиком на смислен начин. Захваљујући стратешком пратнертству са 'Httpool'-ом бићемо им још кориснији, због пружања специјално конципираних тренинга и експертске подршке“, истакао је Рустам Зиганшин, риселер партнер у компанији „Фејсбук“.

"Httpool", као део компаније „Интернет мидија сервисиз“ (ИМС), водећа је међународна крос-ченел огласна мрежа, са 21 канцеларијом широм Европе и Азије. "Httpool" пружа најшири спектар решења путем дисплеј, видео, ингејџмент, соушал и перформанс канала.

Компанија примењује најнапредније сопствене и лиценциране технологије, има велико међународно искуство и заједно са ИМС-ом представља Твитер, Линкдин, Спотифај и друге одабране глобалне и локалне платформе широм својих тржишта, укључујући Србију, Аустрију, Бугарску, Хрватску, Чешку, Естонију, Грчку, Хонгконг, Мађарску, Индију, Индонезију, Летонију, Литванију, Македонију, Малезију, Пољску, Румунију, Русију, Словачку, Словенију, Швајцарску и Украјину.

Мисија „Фејсбука“, основаног 2004. године, је да људима омогући да изграђују заједницу и зближавају свет. Људи користе Фејсбук како би остали повезани са пријатељима и породицом, открили шта се дешава у свету те поделили и изразили оно што им је важно. Фејсбук је заштићен знак (трејдмарк) компаније "Facebook, Inc".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи