„Ноут 9“, нова звезда „Самсунгове“ галаксије за „живот без панике“

Нема панике са новим „Самсунговим“ паметним телефоном „галакси ноут 9“ јер његова батерија се неће испразнити цео дан, уз 512 гигабајта меморије и картицом истог капацитета корисник ће имати читав терабајт простора за складиштење, док ће супербрзи процесор омогућити беспрекорни приступ интернету.

Пред 3.000 представника медија из целог света и љубитеља технолошких новитета „Самсунг“ је у Њујорку представио свој нови велики паметни телефон - „галакси ноут 9“.

За оне који од својих мобилних телефона очекују више, јужнокорејски технолошки гигант направио је уређај који има јаку батерију (од 4.000 милиампер часа) која траје дуже, има бржи интернет који ради беспрекорно и то у кући, на послу и свуда између.

Такође, све што воле корисници моћи ће да имају увек уз себе јер „Самсунгов“ нови смартфон има читав терабајт меморије (512 гигабајта меморије на уређају и још толико на меморијској картици), што је више него што имају неки лаптопови!

Нова звезда „Самсунгове“ галаксије највећи је „ноут“ до сада – екран од 6,4 инча и то од ивице до ивице омогућава веће уживање у видео-садржајима. Овај модел красе и елегантне ивице.

„Галакси ноут 9“ биће доступан у четири боје – океанскоплавој, љубичастој, бакарној и црној.

Паметна камера која је уграђена у нови „ноут“ кориснике ће обавестити на време да фотографија није одговарајућег квалитета, а сама ће снимати селфије корисника уз помоћ „мини селфи штапа“ – Ес-оловке.

Ова оловка може се уз помоћ блутута лако претворити у даљински управљач, како би се користила за контролу садржаја у различитим документима, снимање фотографија и још много тога. Пуни се мање од минута, а може се користити пола сата. 

На представљању новитета у Њујорку јужнокорејска компанија представила је и нови паметни сат, „Биксби“ дигиталног асистента, наравно унапређену верзију, као и „Галакси хоум“. Захваљујући сарадњи са сервисом Спотифајем на свим уређајима корисници „галакси ноута“ моћи ће да уживају у музици која ће са телефона „прелазити“ на систем „Галакси хоум“, али и све друге уређаје који су у систему.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво