"LG" направио телефон са пет камера?!

Нови модел паметног телефона корејског технолошког гиганта "LG", носи ознаку "V40", и, по свему судећи, имаће чак пет камера!

"LG" направио телефон са пет камера?! "LG" направио телефон са пет камера?!

Предвиђено је да модел "V40" исто као и конкурентски "P20" из понуде „Хуавеја“ има три камере на задњој страни уређаја, али и две камере са предње стране као што је то у случају „Ха-Те-Цеовог“ модела "U12 Plus".

Амерички медији преносе да би паметни телефон корејског произвођача "LG", за разлику од модела које нуде „Хуавеј“ и „Ха-Те-Це“, могао имати и могућност тродимензионалног мапирања лица и да је у питању телефон са највећим бројем интегрисаних камера.

"LG V40" личиће доста на "G7 ThinQ". Што се тиче процесора, помиње се "Snapdragon 845", а на листи додатака највероватније ће бити посебно дугме за дигиталног помоћника (Google Assistant), као и читач отиска прста који ће бити позициониран са задње стране уређаја.

С обзиром на то да ће "LG" нови телефон представити тек на јесен, може се очекивати да ће током лета до потенцијалних купаца стићи још информација о њему.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво