„Сонијеве“ нове лепотице "Xperia XZ2" и "XZ2 Compact"

Неколико дана уочи премијерног представљања нових звезда породице "Xperia", које је најављено за следећу недељу у Барселони изглед модела "Xperia XZ2" и "XZ2 Compact" више није тајна.

Еван Блас, који често дође до разних информација о новитетима на пољу мобилних технологија пре званичног представљања, има вести и уочи великог конгреса у Барселони.

Овог пута, Блас открива како ће изгледати „Сонијев“ модел "Xperia XZ2", али и његова компакт верзија.

Јапански технолошки гигант одлучио се за озбиљан редизајн уређаја који су, до сада, били познати по свом симетричном и правоугаоном облику и доста оштрим ивицама.

Фотографије нових звезда породице "Xperia" откривају да су углови и ивице заобљени и да ће уређаји бити високог сјаја, што је тренд у свету мобилне технологије.

Како наводи Блас, „Сонyјева“ перјаница, наслеђује модел "XZ1", a имаће екран од 5,7 инча, док ће мања (компакт) верзија имати петоинчни екран.

Оба телефона користиће најновију верзију оперативног система Андроид Орео. Уређаји ће бити опремљени камером са 19 мегапиксела, каква је већ виђена на моделу "XZ Premium".

Скенер отиска прста је на задњој страни уређаја, док се „Сони“ раније одлучивао за карактеристични и оригинални положај на бочној ивици.

Новина ће бити и бежично пуњење што ће бити могуће захваљујући стакленом телу телефона.

број коментара 2 пошаљи коментар
(недеља, 25. феб 2018, 10:12)
anonymous [нерегистровани]

Opet "procurila" slika

Cekao sam da "lepotici" konacno zaoble coskove. Kupujem da imam i ja lepoticu koja se sad ne razlikuje od drugih.

(субота, 24. феб 2018, 22:52)
anonymous [нерегистровани]

Telefon

Za mobilni kazete "Lepotice". Svaka cast. To su te prave izgubljene vrednosti danasnjice.