И "Call of Duty" стиже на велико платно?

Италијански редитељ Стефано Солима, коме је поверена режија наставка крими-трилера „Сикарио“, наводно, преговара око учешћа у филмској адаптацији видео-игре "Call of Duty".

И "Call of Duty" стиже на велико платно? И "Call of Duty" стиже на велико платно?

Call of Duty се у наставку, који је компанија "Activision Blizzard" представила почетком новембра 2017. године, вратио провереној формули и играче послао у Други светски рат, преноси Ролингстоун.

Према писању часописа Варајети, продуценти који желе да чувену видео-игру претворе у филм преговарају са Стефаном Солимом око режирања адаптације.

Италијаснки редитељ тренутно је заузет постпродукцијом остварења Сикарио 2, које у светске биоскопе стиже крајем јуна. 

Компанија "Activision Blizzard" још се није огласила поводом филмске адаптације видео-игре нити је познато каква би радња филма била.

Оно што љубитеље COD-а највише занима је да ли ће дешавања бити смештена у време Другог светског рата, модерно доба или ће нас филм одвести у будућност. Било како било, 15 издања игре, без сумње, обезбеђује довољно материјала и за евентуални филмски серијал.

Стејси Шер и Ник ван Дјyк још прошле године открили су да се у компанији "Activision Blizzard", која стоји иза популарне игре, ради на развоју филмског свемира који ће за инспирацију имати различите фазе игре, али не и по питању радње.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво