И "Call of Duty" стиже на велико платно?

Италијански редитељ Стефано Солима, коме је поверена режија наставка крими-трилера „Сикарио“, наводно, преговара око учешћа у филмској адаптацији видео-игре "Call of Duty".

Call of Duty се у наставку, који је компанија "Activision Blizzard" представила почетком новембра 2017. године, вратио провереној формули и играче послао у Други светски рат, преноси Ролингстоун.

Према писању часописа Варајети, продуценти који желе да чувену видео-игру претворе у филм преговарају са Стефаном Солимом око режирања адаптације.

Италијаснки редитељ тренутно је заузет постпродукцијом остварења Сикарио 2, које у светске биоскопе стиже крајем јуна. 

Компанија "Activision Blizzard" још се није огласила поводом филмске адаптације видео-игре нити је познато каква би радња филма била.

Оно што љубитеље COD-а највише занима је да ли ће дешавања бити смештена у време Другог светског рата, модерно доба или ће нас филм одвести у будућност. Било како било, 15 издања игре, без сумње, обезбеђује довољно материјала и за евентуални филмски серијал.

Стејси Шер и Ник ван Дјyк још прошле године открили су да се у компанији "Activision Blizzard", која стоји иза популарне игре, ради на развоју филмског свемира који ће за инспирацију имати различите фазе игре, али не и по питању радње.

број коментара 3 пошаљи коментар
(субота, 17. феб 2018, 04:07)
anonymous [нерегистровани]

COD

bese li to ona ruska kompanija Blizard???

(петак, 16. феб 2018, 21:22)
Branislava [нерегистровани]

Yeeeessss

Jedva sam čekala ovu igru da vrate u vreme WW2, jer je obožavam dosta puta sam prešla igrice kao i MEDAL OFF HONOR I BATTLEFIELD

(петак, 16. феб 2018, 13:55)
anonymous [нерегистровани]

DААААААА film dugo ocekivano

Obozavam igricu i jedva cekam film !!!