Суноврат биткојна – најнижа вредност од новембра

Највећа криптовалута на свету пала је данас готово 10 одсто на најнижи ниво од краја новембра, јер су забрана рекламирања дигиталних валута на „Фејсбуку“ и растући отпор регулатора према овом тржишту у повоју уплашили инвеститоре.

С данашњим суновратом на ниво од 9.165,40 долара на луксембуршкој берзи Битстамп, вредност биткојна се више него преполовила у односу на максималну цену од скоро 20.000 долара коју је достизао у децембру, извештава агенција Ројтерс.

Прошлог месеца, ова криптовалута изгубила је више од 26 одсто вредности, што је најгори месечни резултат од јануара 2015. године.

Друге криптовалуте, укључујући рипл – трећу дигиталну валуту по тржишној вредности – и биткојн кеш, такође су ослабиле за најмање 10 одсто у последња 24 сата трговања, према порталу Coinmarketcap.

Етереум је незнатно ојачао на дневном нивоу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво