Како до паметне куповине путем интернета

Портал "idealno.rs" један је од највећих српских портала за поређење понуда веб-продавница који својим корисницима омогућује да на једном месту провере и упореде више од 300.000 производа из готово 300 веб-продавница. На тај начин се потрошачи могу информисати и донети паметне одлуке о својим куповинама.

Просечан купац улаже пуно времена у истраживање производа како би пронашао најбољи однос цене и квалитета.

Растуће потребе купаца прати и развој технологије па су данас доступни онлајн алати који олакшавају све фазе веб-куповине, од истраживања производа па до саме реализације куповине.

На порталу idealno.rs производи се могу претраживати у 12 главних категорија, према продавницама које их продају али и према брендовима, односно произвођачима.

На сајту, који је прилагођен и за мобилне телефоне, могу се пронаћи и савети и водичи за куповину свих категорија производа, као и актуелни каталози и леци.

Међу њима су и производи за кућу и башту разврстани у 10 основних категорија. У оквиру сваке категорије се налази и низ поткатегорија које олакшавају сналажење на виртуелним полицама овог популарног онлајн тржног центра.

Могућа је и претрага према омиљеним брендовима, али и према поузданим и сигурним веб-продавницама. 

Коришћењем idealno.rs штеди се време у претраживању понуда, али и новац.

Бар-код скенер омогућује потрошачима да мобилним телефоном скенирају бар-код производа док су у продавници и провере његову цену на idealno.rs, док 1-2-3 куповина с idealno.rs – екстензија за Хром (Chrome), омогућава преглeдање понуда с idealno.rs у тренутку претраживања на претраживачу Гугл.

Idealno.rs је део групације „Ценеје“, која управља највећим регионалним порталима за упоредну куповину – словеначким ceneje.si, хрватским порталом jeftinije.hr и босанским порталом idealno.ba.

Тиме је потрошачима у региону омогућено да путем интернета, чак и на мобилним уређајима, свакодневно упоређују више од два милиона активних понуда из скоро 1.000 веб-продавница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво